Πολιτική Απορρήτου

To stampmaker.gr δεσμεύεται να διασφαλίζει το απόρρητο στα Προσωπικά δεδομένα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή/και τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Πίνακας περιεχομένων

  1. Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική
  2. Αρχές προστασίας δεδομένων που ακολουθούμε
  3. Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
  4. Τι προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνουμε για σας
  5. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
  6. Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
  7. Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας
  8. Πληροφορίες σχετικά με τα cookies
  9. Στοιχεία επικοινωνίας

Ορισμοί

Προσωπικά δεδομένα – οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να ταυτοποιηθεί..
Επεξεργασία – οποιαδήποτε ενέργεια ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Προσωπικών Δεδομένων.
Υποκείμενο δεδομένων – ένα φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Παιδί – φυσικό πρόσωπο κάτω των 16 ετών.
Εμείς/εμείς (με κεφαλαία ή μη) – stampmaker.gr

Αρχές Προστασίας Δεδομένων

Υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε τις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:

  • Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι επεξεργασία των δεδομένων σας γίνεται πάντα για νόμιμους λόγους, όπως η πώληση αγαθών, η παροχή υπηρεσιών, η παροχή προσωποποιημένης πληροφόρησης κτλ. Πάντα θεωρούμε τα δικαιώματά σας πριν από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Θα σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία κατόπιν αιτήματός σας.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται στον σκοπό. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας ταιριάζουν με τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα προσωπικά δεδομένα.
  • Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο τα απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα που απαιτούνται για οποιονδήποτε σκοπό.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται με χρονικά. Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από όσο χρειάζεται.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

Δικαιώματα σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα στην πληροφόρηση – που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε κατά πόσο τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία. ποια δεδομένα συλλέγονται, από πού και για ποιον και από ποιον επεξεργάζονται.
  2. Δικαίωμα πρόσβασης – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από / για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συγκεντρώθηκαν.
  3. Δικαίωμα στην διόρθωση – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων που είναι ανακριβής ή ελλιπής.
  4. Δικαίωμα διαγραφής – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας.
  5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – δηλαδή όταν ισχύουν ορισμένοι όροι, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  6. Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία – δηλαδή σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, για παράδειγμα στην περίπτωση άμεσου μάρκετινγκ για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ κτλ.
  7. Δικαίωμα να αρνηθείτε την αυτοματοποιημένη επεξεργασία – έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ σας και να μην υπόκεινται σε αποφάσεις βασισμένες αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκείτε όταν προκύπτει αποτέλεσμα που σας επηρεάζει σημαντικά.
  8. Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή εάν είναι εφικτό, ως άμεση μεταφορά από έναν υπεύθυνο επεξεργασίας σε άλλο.
  9. Δικαίωμα υποβολής ένστασης– σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημά σας βάσει των Δικαιωμάτων Πρόσβασης στα Προσωπικά σας Δεδομένα, θα σας παράσχουμε πάντα το λόγο της απόρριψης. Πολλές φορές και κυρίως όταν η διαχείριση είναι αυτοματοποιημένη, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο χειριστήκαμε το αίτημά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  10. Δικαίωμα για τη βοήθεια της εποπτικής αρχής – Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr):
    Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 6475600, Fax: (+30) 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr
  11. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης– έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε συναίνεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας προτού την ανακαλέσετε.

Δεδομένα που συγκεντρώνουμε

Πληροφορίες που μας παρέχεται εσείς

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα stampmaker χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία υπηρεσιών ή προϊόντων ή σε περίπτωση που θέλετε να απολαμβάνετε προσωποποιημένες υπηρεσίες για μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά υπηρεσιών και προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας) και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).

Επικοινωνία μέσω Live Chat: Κατά την επικοινωνία μέσω live chat, τα στοιχεία που συλλέγουμε είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση email, η IP, η ημερομηνία και η ώρα της επικοινωνίας καθώς και το κείμενο που ανταλλάχτηκε κατά την επικοινωνία αυτή. Τα στοιχεία αυτά συλλέγονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και για λόγους ασφάλειας.

Δεδομένα παραστατικού. Στην περίπτωση που κόψετε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, ΑΦΜ, και διεύθυνση της έδρας της.

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Ο web server του stampmaker.gr καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για να μας βοηθάει να διαγνώσουμε έγκαιρα προβλήματα, να αντιμετωπίζουμε ηλεκτρονικές “επιθέσεις”, να διαχειριζόμαστε το web site και να συλλέγονται από το stampmaker.gr ευρύτερες δημογραφικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των browsers που επισκέπτονται το site μας, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

Επιπλέον συλλέγουμε πληροφορίες από cookies η άλλα εργαλεία συνεδριών. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε προσωποποιημένο καλάθι, ιστορικό αγορών, εκπτωτικά κουπόνια κτλ. και άλλα εργαλεία που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Πληροφορίες από τους συνεργάτες μας
Συλλέγουμε πληροφορίες από αξιόπιστους συνεργάτες μας με την επιβεβαίωση ότι έχουν νόμιμους λόγους να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας. Αυτές είναι είτε οι πληροφορίες που τους έχετε παράσχει απευθείας είτε έχουν συγκεντρωθεί για εσάς για άλλους νομικούς λόγους.

paypal για την εκκαθάριση συναλλαγών με την πλατφόρμα paypal.com

braintree (θυγατρική της paypal co.) για την εκκαθάριση συναλλαγών με την πλατφόρμα paypal, καθώς και με το σύνολο των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

viva.gr  για την εκκαθάριση συναλλαγών με το σύνολο των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, καθώς και όλων των τρόπων πληρωμής που παρέχει η viva.gr.

facebook για την αυτοματοποιημένη λειτουργία λογαριασμού χωρίς την ανάγκη χρήσης κωδικού

google για την αυτοματοποιημένη λειτουργία λογαριασμού χωρίς την ανάγκη χρήσης κωδικού

PitchPrint για την δυνατότητα σχεδίασης της μακέτας σας

AfterShip για τη διαχείριση των αποστολών.

Δείτε τη λίστα των συνεργατών μας εδώ.

Δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες
Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Στοιχεία Πιστωτικών/Χρεωστικών Καρτών
Στοιχεία πιστωτικών καρτών σας ζητούνται κατά την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας εφόσον επιλέξετε τον σχετικό τρόπο πληρωμής και αφορούν αποκλειστικά την ηλεκτρονική διαβίβαση τους μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος προς το τραπεζικό ίδρυμα για την ολοκλήρωση της πληρωμή σας και μόνο. Δηλώνουμε ρητά ότι εμείς δεν κρατάμε κανένα στοιχείο πιστωτικών καρτών στα συστήματά μας.
Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας τους, σε τρίτο πάροχο, συνεργαζόμενο με την τράπεζα η οποία υλοποιεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής μέσω κάρτας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για:

  • να παρέχουμε την υπηρεσία μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την δημιουργία του λογαριασμού σας. παρέχοντάς σας άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε ζητήσει. παρέχοντάς σας διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνώντας μαζί σας σχετικά με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας. και σας ειδοποιούν για αλλαγές σε οποιαδήποτε υπηρεσία.
  • να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης των υπηρεσιών μας.
  • να εκπληρώσουμε υποχρέωση βάσει νόμου ή σύμβασης.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • την παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε εμάς όπως για παράδειγμα η δημιουργία μακέτας, η αγορά σφραγίδας και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό
  • για την απόδειξη ή τιμολόγιο των παραγγελιών σας
  • για να παραδίδουμε τις παραγγελίες σας και να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε και μετά την πώληση
  • για να σας παρέχουμε μια υπηρεσία ή να σας προτείνουμε ένα προϊόν.
  • για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας, την τιμολόγηση και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων.

Για λόγους νόμιμου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές * (από εμάς και/ή τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας)
  • για τη διαχείριση και την ανάλυση της πελατειακής μας βάσης (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορία) προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η διαθεσιμότητα προϊόντων/υπηρεσιών που παρέχουμε.
  • να διεξάγουμε Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών

Εφόσον δεν μας γνωστοποιήσατε διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε προϊόντα / υπηρεσίες που είναι παρόμοια ή ίδια με την ιστορία αγορών σας / συμπεριφορά περιήγησης ως νόμιμο συμφέρον μας.

Κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης και εφόσον μας έχετε χορηγήσει, είτε κατά την δημιουργία λογαριασμού μέλους, είτε κατά την εγγραφή σας στα newsletter μας και την προσωποποιημένη επικοινωνία, τα κατά περίπτωση ενδεχόμενα αναγκαία στοιχεία σας, παρέχονται και οι εξής δυνατότητες:

  • να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες αλλά και προσφορές
  • να σας στέλνουμε προσωποποιημένες ενημερώσεις, κλπ. τόσο εμείς, ή και άλλες τρίτες συνεργαζόμενες εταιρίες, οι οποίες επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το ισχύον κάθε φορά πλαίσιο.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και/ή να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο.  Διατηρούμε το δικαίωμα να συγκεντρώνουμε ανώνυμα τα Προσωπικά Δεδομένα και να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα. Εξοικονομούμε τα στοιχεία χρέωσής σας και άλλες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για εσάς για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και πέραν αυτού μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας.

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα.

Ποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους. Προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, τα απαραίτητα κάθε φορά για το σκοπό, παρέχονται σε μερικές περιπτώσεις στους αξιόπιστους συνεργάτες μας προκειμένου να καταστήσουμε δυνατή την παροχή της υπηρεσίας σε εσάς ή να βελτιώσετε την εμπειρία χρήσης των υπηρεσιών μας. Στοιχεία πιστωτικών καρτών δεν αποθηκεύονται ποτέ από εμάς.

Συνεργάτες επεξεργασίας πληρωμών:

  • paypal
  • braintree
  • viva.gr

Συνεργαζόμενες εταιρείες:

  • google
  • facebook

Συνεργάτες παροχής υπηρεσίας:

  • PitchPrint
  • AfterShip

Επιλέγουμε συνεργάτες επεξεργασίας που είναι σε θέση να διασφαλίσουν υψηλό επίπεδο προστασίας στα προσωπικά σας δεδομένα. Όλοι οι συνεργάτες επεξεργασίας πληρωμών είναι πιστοποιημένοι από την PCI. Ανακοινώνουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους ή στις Αρχές όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε. Μπορούμε να αποκαλύψουμε Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους εάν έχετε συναινέσει σε αυτά ή αν υπάρχουν άλλοι νομικοί λόγοι για αυτό.

Πώς ασφαλίζουμε τα δεδομένα σας

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για την επικοινωνία και τη μεταφορά δεδομένων (HTTPS) με υψηλού επιπέδου κρυπτογράφηση (SSL256, 2048Bit key). Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας βρίσκεται σε πιστοποιημένα data centers, που παρέχουν υψηλό επίπεδο προστασίας τόσο σε φυσικές καταστροφές όσο και σε ηλεκτρονικές επιθέσεις. Παρακολουθούμε συνεχώς τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις. Έχουμε εγκατεστημένες εφαρμογές ασφαλείας που αποτρέπουν την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και ενημερώνουν το προσωπικό ασφαλείας.

Παρόλο που προσπαθούμε όσο μπορούμε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα την ασφάλεια των πληροφοριών. Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες αρχές για τυχόν παραβιάσεις δεδομένων που θα αντιληφθούμε. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης εάν υπάρχει απειλή για τα δικαιώματα ή τα συμφέροντά σας. Θα κάνουμε το καλύτερο εφικτό για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και θα συνεργαστούμε με τις αρχές σε τυχόν παραβιάσεις.

Αν έχετε λογαριασμό μαζί μας, σημειώστε ότι πρέπει να διατηρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας μυστικό.

Προστασία ανηλίκων

Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε ή να συλλέξουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά κάτω των 16 ετών. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται σε ανήλικους κάτω των 16 ετών και δεν θα πραγματοποιούνται συναλλαγές εν γνώση μας με ανήλικους κάτω των 16 ετών.

Cookies και άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιούμε cookies και/ή παρόμοιες τεχνολογίες για να να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, ώστε να σας παρέχουμε βελτιωμένη εμπειρία χρήσης.

Ένα cookie είναι ένα μικροσκοπικό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τους ιστότοπους να παρέχουν βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση μόνο στα cookies που δημιουργούνται από τον ιστότοπό μας. Μπορείτε να ελέγξετε (απενεργοποιήσετε/ενεργοποιήσετε) τα cookies από το πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας. Σημειώστε ότι η επιλογή να απενεργοποιήσετε τα cookies θα εμποδίσει τη χρήση ορισμένων σημαντικών λειτουργιών.

Χρησιμοποιούμε cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Τα απαραίτητα cookies – αυτά τα cookies απαιτούνται για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά στον ιστότοπό μας, όπως η σύνδεση. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν προσωπικά στοιχεία.
  • cookies λειτουργικότητας – αυτά τα cookies παρέχουν λειτουργικότητα που κάνει τη χρήση της υπηρεσίας μας πιο βολική και κάνει δυνατή την παροχή πιο εξατομικευμένων δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, μπορεί να θυμούνται το όνομά σας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε φόρμες σχολίων, ώστε να μην χρειάζεται να εισάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες την επόμενη φορά που σχολιάζετε.
  • Τα cookies του Analytics – αυτά τα cookie χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της χρήσης και των επιδόσεων του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας
  • Διαφημιστικά cookies – αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για να περιορίσουν τον αριθμό των φορών που βλέπετε μια διαφήμιση. Τοποθετούνται συνήθως στην ιστοσελίδα μέσω διαφημιστικών δικτύων. Αυτά τα cookie θυμούνται ότι έχετε επισκεφθεί έναν ιστότοπο και οι πληροφορίες αυτές μοιράζονται με άλλους οργανισμούς, όπως διαφημιστές. Συχνά τα cookie στόχευσης ή διαφήμισης θα συνδέονται με τη λειτουργικότητα του ιστότοπου που παρέχεται από τον άλλο οργανισμό.

Μπορείτε να καταργήσετε τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε ορισμένα cookies τρίτων χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα βελτίωσης απορρήτου, όπως optout.aboutads.info ή youronlinechoices.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε το allaboutcookies.org.

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Η Google έχει τη δική της Πολιτική Απορρήτου την οποία μπορείτε να ελέγξετε εδώ. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics, επισκεφθείτε τη σελίδα εξαίρεσης του Google Analytics.

Στοιχεία επικοινωνίας

τμήμα προσωπικών δεδομένων
email: dpo@stampmaker.gr
τηλ. (+30) 261 234 1113

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO) Ράπτης Χρήστος

Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.
Τελευταία τροποποίηση έγινε στις 23/5/2018 .